BDAR

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau Jūs patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika


Šriftas:
A
A
A
Fonas:
baltas
Juoda
Iliustracijos:
Rodyti
Slėpti

BŽŪP (angl. CAP) formavimas – kaip užtikrinti maisto saugą ir žaliąsias ambicijas krizės metu?

2022 06 28
bzup.jpg

Pastaruoju metu žemės ūkio maisto produktų sektorius susidūrė su precedento neturinčiais iššūkiais, susijusiais su visuotiniu atšilimu, Covid-19 krize ir karo veiksmais Ukrainoje. Nuo karo pradžios raginimų didinti aprūpinimo maistu saugą smarkiai padaugėjo visoje Europoje.

Konfliktas dar labiau padidino žemės ūkio produktų kainų šuolius, dėl ko dar labiau sumažėjo pažeidžiamų šalių galimybės importuoti reikiamą maisto kiekį. Europos lygmeniu ES pareigūnai paskelbė, kad, nepaisant karo pasekmių žemės ūkio maisto produktų sektoriui, maisto saugai bloke pavojaus nėra.

Prisijunkite prie šios virtualios konferencijos ir aptarkite iššūkius, su kuriais susiduriama formuojant naująją BŽŪP, siekiant aprūpinimo maistu ir žaliojo kurso ambicijų.

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti čia.