BDAR

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau Jūs patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika


Pavadinimas:
Biologiškai vertingų produktų trumpųjų tiekimo grandinių valdymas ir vietos rinkų plėtra
Priemonė:
KPP priemonė „Bendradarbiavimas“
Veiklos sritis:
„Parama EIP veiklos grupėms kurti ir jų veiklai vystyti“
Projektui vadovauja:
Vytauto Didžiojo universitetas
Įgyvendinimo vietos:
Kauno r., Akademija, Studentų g. 11. Vykdoma veikla: Partnerio Nr. 1, Partnerio Nr. 2, Partnerio Nr. 3, Partnerio Nr. 4, Partnerio Nr. 5, Partnerio Nr. 6, Partnerio Nr. 7, Partnerio Nr. 8 ūkiuose ir buveinėse.
Šalis:
Lietuva

Projekto aprašymas

EIP veiklos grupės „Inno Food HUB“ tikslas – skleisti trumpųjų, sveikatai palankaus maisto tiekimo grandinių veiklos gerąją praktiką ir skatinti biologiškai vertingų produktų rinkų plėtrą. Projekto tikslas – sukurti savireguliacijos pagrindu funkcionuojantį inovacijų diegimo ir sklaidos modelį, skirtą spartinti trumpųjų maisto tiekimo grandinių (TMTG) formavimą ir vietos rinkų plėtrą.
Novatoriški, interaktyvių santykių su vartotojais palaikymo metodai, leis gamintojams greičiau bei įvairesniais būdais pasiekti vartotojus, padės ūkininkams kurti biologiškai vertingų produktų TMTG, telks inovacijas diegiančius ūkininkus į visuotiną naudą teikiantį bendradarbiavimo tinklą. Bus sparčiau sprendžiamos regionų socialinės, ekologinės ir ekonominės darnaus vystymosi problemos.

PROJEKTO PRISTATYMAS LKT „DIRBTUVĖSE“ (2023-03-28):

Nuotraukų galerija