BDAR

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau Jūs patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika


Šriftas:
A
A
A
Fonas:
baltas
Juoda
Iliustracijos:
Rodyti
Slėpti
05.16.jpg

Lietuvos kaimo tinklas gegužės 16 d. 13 val. organizuoja „LKT dirbtuvių“ renginį, kurio metu bus pristatyti įgyvendinto projekto „Tvaresnių didesnės pridėtinės vertės antimikrobinėmis savybėmis pasižyminčių pašarų žaliavų (bio)technologijos prototipas“ rezultatai.

 



Būsimų LKT dirbtuvių darbotvarkėje:

13:00-13:05

Įžanga

13:05–13:25             

Kvietinių sėlenų pagrindu sukurtų pašarinių žaliavų poveikis vištų dedeklių sveikatingumo ir produktyvumo rodikliams.

Doc. dr. Agila Daukšienė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų auginimo technologijų instituto vyresnioji mokslo darbuotoja, Anatomijos ir fiziologijos katedros docentė, Gyvūnų mokslų fakulteto Bitininkystės centro vadovė

13:25–13:45

Pieno pramonės šalutinių produktų perdirbimo galimybės į prebiotines – probiotines – antimikrobines žaliavas pienininkystės ir kiaulininkystės ūkiams.
 

Dr. Vytautė Starkutė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų auginimo technologijų instituto vyresn. mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros lektorė, Gyvūnų mokslų fakulteto Bitininkystės centro narė

13:45–14:05

Kviečių perdirbimo pramonės šalutinių produktų konversija į padidintos pridėtinės vertės pašarines žaliavas žemės ūkio

Prof. dr. Elena Bartkienė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų mokslų fakulteto dekanė, Gyvūnų auginimo technologijų instituto vadovė, vyriausioji mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros profesorė

14:05–14:25

Kvietinių sėlenų pagrindu sukurtų pašarinių žaliavų poveikis paršelių sveikatingumo ir produktyvumo rodikliams gyvūnų mitybai.

Prof. dr. Elena Bartkienė

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų mokslų fakulteto dekanė, Gyvūnų auginimo technologijų instituto vadovė, vyriausioji mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros profesorė

14:25–14:45

Klausimai / diskusija

14:45

Nuotolinio renginio pabaiga

Kad renginys vyktų sklandžiai, visų renginio dalyvių prašytume:

  • esant galimybei, į renginį prisijungti šiek tiek anksčiau, dar prieš jam prasidedant;
  • prasidėjus renginiui išjungti savo garso transliaciją (mikrofoną) ir įjungti jį tik kai norėsite pasisakyti (t. y., mikrofonai, išskyrus tuo metu kalbančiojo, renginio metu turėtų būti išjungti);
  • jei ryšys imtų strigti, rekomenduojame išjungti savo vaizdo transliaciją.

„Microsoft Teams“ programą galite atsisiųsti paspaudę šią nuorodą. Taip pat galite atsisiųsti „Microsoft Teams“ programėlės versiją, skirtą mobiliesiems telefonams.

Lauksime Jūsų renginyje!

 

________________________________________________________________________________

„Microsoft Teams“ Reikia pagalbos?

Prisijungti prie susitikimo dabar

Susitikimo ID: 312 010 222 358 1

Slaptasis kodas: MU3hs9XY


Prisijungti naudojant vaizdo konferencijų įrenginį

Nuomotojo raktas:

Vaizdo įrašo ID: 123 057 704 6

Daugiau informacijos

Organizatoriams: Susitikimo parinktys

________________________________________________________________________________