BDAR

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies). Naršydami toliau Jūs patvirtinsite savo sutikimą naudoti slapukus. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.

Slapukų politika


 

Būsimų LKT dirbtuvių darbotvarkėje:

13:00-13:05

Įžanga

13:05–13:25             

Kvietinių sėlenų pagrindu sukurtų pašarinių žaliavų poveikis vištų dedeklių sveikatingumo ir produktyvumo rodikliams.

Doc. dr. Agila Daukšienė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų auginimo technologijų instituto vyresnioji mokslo darbuotoja, Anatomijos ir fiziologijos katedros docentė, Gyvūnų mokslų fakulteto Bitininkystės centro vadovė

13:25–13:45

Pieno pramonės šalutinių produktų perdirbimo galimybės į prebiotines – probiotines – antimikrobines žaliavas pienininkystės ir kiaulininkystės ūkiams.
 

Dr. Vytautė Starkutė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų auginimo technologijų instituto vyresn. mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros lektorė, Gyvūnų mokslų fakulteto Bitininkystės centro narė

13:45–14:05

Kviečių perdirbimo pramonės šalutinių produktų konversija į padidintos pridėtinės vertės pašarines žaliavas žemės ūkio

Prof. dr. Elena Bartkienė
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų mokslų fakulteto dekanė, Gyvūnų auginimo technologijų instituto vadovė, vyriausioji mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros profesorė

14:05–14:25

Kvietinių sėlenų pagrindu sukurtų pašarinių žaliavų poveikis paršelių sveikatingumo ir produktyvumo rodikliams gyvūnų mitybai.

Prof. dr. Elena Bartkienė

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvūnų mokslų fakulteto dekanė, Gyvūnų auginimo technologijų instituto vadovė, vyriausioji mokslo darbuotoja, Maisto saugos ir kokybės katedros profesorė

14:25–14:45

Klausimai / diskusija

14:45

Nuotolinio renginio pabaiga

Registracija į „LKT dirbtuves“ vyks iki gegužės 15 d. 13 val. Kviečiame prisijungti ir dalyvauti!

Prisijungimo Teams nuoroda bus atsiųsta visiems užsiregistravusiems dalyviams, pasibaigus registracijos terminui.

  • REGISTRACIJA:
  • Vardas, Pavardė
  • Prašome patikrinti, ar teisingai įvedėte el. pašto adresą. Atkreipiame dėmesį, kad elektroninio pašto adresą nurodyti be lietuviškų rašmenų, nereikalingų tarpų ir kitų ženklų.